1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR'DAN LİG'E KÖTÜ BAŞLANGIÇ
PAZARSPOR'DAN LİG'E KÖTÜ BAŞLANGIÇ

PAZARSPOR'DAN LİG'E KÖTÜ BAŞLANGIÇ

Pazarspor İstanbul'da konuk olduğu Bayrampaşa'ya 2-1 mağlup oldu...

A+A-

2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Pazarspor, sezonun ilk maçında İstanbul deplasmanında Bayrampaşa'ya 2-1 mağlup oldu.

16. dakikada 1-0 öne geçen Pazarspor bu üstünlüğünü muhafaza edemedi ve 1'i penaltıdan 80 ve 86. dakikalarda üst üste yediği 2 golle sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Stat: Bayrampaşa Çetin Emeç     
Hakemler: Arda Kardeşler, Ata Bayraktar, Kemal Elmas
Bayrampaşa: Sercan Hacıoğlu, Caner Turp, Ali Fırat Okur (76’ Koray Yıldız) Berat Çetinkaya, Oğuz Aksoy, Ömer Karancı, Hasan Türk, Samet Bülbül (39’ Muhammed Reşit Şahingöz), Feridun Kıroğlu, Sinan Kurumuş, Melik Yeğin (64’ Muhittin Baştürk)
Pazarspor: Fethi Bilgin, Volkan Zemen, Evren Kürkçü, Hasan Hacıbektaşoğlu, Serkan Çelik (64’ Maksut Birben) Ozan Solak, Taner Yıldız, Aykut Civelek, Hacı Şükrü Çiçek, Muhammet Emre Kalkan (89’ Mehmet Aytemiz) İzzet Akgül (69’ Cem Aktaş)
Goller: 16’ Muhammet Emre Kalkan (Pazarspor) 80’ Sinan Kurumuş (penaltıdan) 86’ Feridun Kıroğlu (Bayrampaşa)

doganince-001.jpg

Maç sonrası açıklama yapan Pazarspor Genel Kaptanı Doğan İnce, "2015/2016 2. Lig’e, Beyaz Grup’ta oynadığımız Bayrampaşa maçıyla başladık. Çok iyi bir başlangıç yapmayı istiyorduk ancak iyi oynadığım maçı 2–1 kaybettik. Futbolun adaleti olmadığı için maalesef elimizdeki 3 puanı rakibimize hediye ettik. Sporcularımızı, bu maçta göstermiş oldukları mücadeleden dolayı kutluyorum. Önümüze bakıp içerde oynayacağımız Ordu maçına iyi hazırlanıp ilk galibiyetimizi kendi sahamızda almak istiyoruz. Bizleri Bayrampaşa maçında yalnız bırakmayan Rizeli ve Pazarlı hemşehrilerimize teşekkür ederim. Ayrıca maçtan sonra kendi tesislerinde takımımıza yemek veren Pazarlı iş adamı Ali Kemal Çankaya’ya da teşekkür ederiz." dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum