1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. RİZESPOR’UN YENİ TRANSFERLERİ SES GETİRDİ
RİZESPOR’UN YENİ TRANSFERLERİ SES GETİRDİ

RİZESPOR’UN YENİ TRANSFERLERİ SES GETİRDİ

Süper Lig’de ikinci transfer ve tescil dönemi geride kalırken, Ç.Rizespor’un yeni transferlerinin sık sık spor sayfalarında gündeme geldiği ortaya çıktı.

A+A-

Medya takip ajansı Interpress’in yaptığı incelemeye göre, yazılı basında transfer döneminin resmen başladığı 6 Ocak’tan bittiği 2 Şubat 2015’e kadar Yeşil Mavili takım hakkında 700’den fazla transfer haberinin yayınlandığı, bunların arasında kadrosuna kattığı 2 yeni oyuncunun da toplam 400’ü aşkın transfer haberinde yer aldığı belirlendi.

En çok “Obraniak” konuşuldu

Interpress araştırmasında Ç.Rizespor’un, resmi transfer döneminin başladığı günden bu yana kadrosuna kattığı 2 yeni futbolcusu içinde toplam 351 haberle en çok Werder Bremen’den renklerine bağladığı orta saha oyuncusu Ludovic Obraniak’ın haber olduğu, ara transferin son günü kadrosuna kattığı Norwich City’nin golcü futbolcusu Kyle Lafferty’nin de 52 haberle spor sayfalarında yer aldığı saptandı.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız